Siiville! kantaesitys Kulttuuritalossa 4.11.

4.11. kuullaan ja nähdään Helsingin Kulttuuritalossa Keski-Helsingin musiikkiopiston Cirque des Pucesilta tilaama Siiville! -teos.

Sinfoniaorkesterille ja ilma-akrobatialle läpisävelletyn teoksen teemat syntyivät säveltäjä Tomas Takolanderin ja tanssija-sirkustaiteilija Amandine Doatin yhteisistä improvisaatioista. Kun materiaalista alkoi löytyä tarinantynkä, Tomas ryhtyi laittamaan teemoja rakenteeseen. Sen jälkeen alkoi nykytanssia ja ilma-akrobatiaa sisältävän teoksen orkestrointi.

Teos on näyttämömusiikkia, mutta Tomas ei halua paljastaa juonta etukäteen vaan luottaa siihen, että yleisö ymmärtää sen. – Siiville! -teoksen elementit ovat yksinkertaisia. Siinä on kaksi pääteema, joita varioidaan. Tanssi ja akrobatia vaikuttavat rakenteeseen – mennään kokonaisuuden, eikä niinkään musiikin ehdoilla.

http://reksin.vuodatus.net/lue/2014/10/kestanee-kertakuuntelun

SIIVILLE! 

Juhlakonsertti: Keski-Helsingin musiikkiopisto 35 vuotta

Esiintymässä mm. Jorma Hynninen, Marzi Nyman ja Lauluyhtye Rajaton. Konsertin juontavat Minna Lindgren ja Petri Aarnio. Konsertin tuotot ohjataan musiikkiopiston flyygelirahastoon.

Helsingin kulttuuritalo 4.11.2014 klo 19.00 Liput 35 € http://www.lippupalvelu.fi/event/siiville-juhlakonsertti-lippuja/137781.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s